15 daagse Holi - Phagwa tour vertrek op 27 feb € 1.080,-

 

 

Deze reis is een combinatie van cultuur  plezier en wordt vaak gezien als het basisarrangement voor een rondreis door Noord-India. U maakt uitgebreid kennis met Delhi, Agra (Taj Mahal), Jaipur (Rajasthan), Mathura, Haridwar (Ghats aan de oevers van de rivier de Ganges).15 daagse kennismakingsreis Noord-India

Rondreizen met privé auto of busje met chauffeur voor de prijs van een groepsreis. Gezien het grote aanbod aan historische en culturele bezienswaardigheden biedt India een Surplus aan reismogelijkheden voor de individuele toerist. Een goede voorbereiding is echter noodzaak om uw bezoek aan India te laten slagen. U maakt uitgebreid kennis met Delhi, Agra (Taj Mahal), Jaipur (Rajasthan), Mathura, Haridwar (Ghats aan de oevers van de rivier de Ganges)

Beknopt Reisschema:

01  Amsterdam – Delhi
02  Aankomst Delhi
03  Delhi – Stadstour en trip op een originele Riksha
04  Delhi – Uitgebreide Holi viering
05  Delhi – Haridwar – Rishikesh
06  Rishikesh – Stadstour
07  Rishikesh – Delhi
08  Delhi – Jaipur
09  Jaipur – Amber + Stadstour en Bezoek Amber Fort per olifant
10  Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra
11  Agra bezoek Taj + Tonga ride
12  Agra – Mathura – Delhi
13  Delhi – Vrije dag ter zelfbesteding
14  Delhi – Vrije dag ter zelfbesteding
15  Delhi – Amsterdam

Bij de prijs inbegrepen zijn:

Retourticket Amsterdam – Delhi , Luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, hotels op basis van 2-persoonskamer, dagelijks ontbijt, Tours en transfers, engels/hindi sprekend gids, Olifantrit in Amber naar Amber Fort, Kabelbaan in Haridwar naar Mansa Devi tempel, Uitgebreide Traditionele Holiviering in witte Kurta Pyama, Muziek en dans, Indiase snacks etc., Diner in Rishikesh , escort van Erco staff

Niet bij de prijs inbegrepen zijn:

  • Visum € 80,- p.p. entreegelden en fooien
  • Niet genoemde kosten
  • Boekingskosten totaal € 22,50
  • Calamiteitenfonds € 2,50

 

U reist in een luxe bus van ERCO REIZEN. Visum is verplicht voor India. Inentingen: Raadpleeg uw huisarts of de GGD. Let op: Een reis naar India vraagt van u een goede voorbereiding en aanpassingsvermogen. Onderschat ook de afstanden niet.

U kunt deze reis uitbreiden met Mumbai of naar eigen wens aanpassen zodat u alsnog de Holi – viering kunt meemaken met de groep.  Meerprijs op aanvraag.

 

 

 

Info & Highlights

 

Traditionele Holi viering. Oud Delhi met Chandni Chowk, Taj Mahal,  Per olifant naar het Amber Fort, Paleis der winden, Heilige rivier De Ganges.

Contact formulier

Characters left:  1500