Algemene informatie

Deze unieke reis blijft sinds jaar en dag een topreis van ERCO REIZEN. U bezoekt het beste van drie werelden: het bruisende stadsleven van Singapore, het fascinerende Maleisië met haar prachtige natuur en het boeddhistische Thailand.

Vertrekdata 2016: 13 oktober, 29 november, 06 december.

Vertrekdata 2017: 24 januari, 21 maart, 20april, 23 mei, 20 juni, 11 juli, 22 augustus, 05 september, 19 september, 10 oktober, 21 november.

Singapore

De springplank van het verre oosten. Het is een eiland met ongeveer 3 miljoen inwoners, bestaande uit: Chinezen, Indiërs en Maleisiërs.

Maleisië

Een prachtig schiereiland met veel natuurlijke schoonheid en kleurrijke bazaars.

Thailand

Het land van de glimlach. Thailand heeft veel te bieden waaronder Boeddhistische Tempels, goedkope markten en mooie stranden.

Reisverloop

Dag 1: Amsterdam – Singapore. U vertrekt vanaf Schiphol naar Singapore.

Melden Schiphol 3 uur voor vertrek. Let op: Ned. Paspoort dient min. 6 maanden geldig te zijn. Vergeet niet uw reisverzekering af te sluiten. Raadpleeg uw huisarts voor eventuele inentingen.

Dag 2: Singapore Bij aankomst in Singapore wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u wat uitrusten van de lange reis.  Overnachting in Orchid Hotel (4*)

Dag 3: Singapore Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. een bezoek aan SN Mirjamam Mandir, China Town. Optioneel: In de middag winkelen in Little India.

Dag 4: Singapore – Kuala Lumpur . In de late ochtend vertrekt u met de bus naar Maleisie waar u in de namiddag zult arriveren. Na aankomst bent u vrij. U reist dan in een S.I.C. Bus met airco. Overnachting in hotel Swiss Garden 4*

Dag 5: Kuala Lumpur excursie Malakka – Kuala Lumpur  Bezoek aan de markt van Malakka waar u tijdens de wandeling het door Nederlanders gebouwde “stadhuys” te zien zal krijgen. U maakt een wandeling door de Jonkerstraat.

Dag 6: Kuala Lumpur Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. bezoek aan het koningspaleis, de op een berg gebouwde Tenhou tempel met prachtig uitzicht over de stad en de Batu-Caves: een Hindoe heiligdom dat op 272 traptreden klimafstand ligt. Hierna een bezoek aan de op 3 na hoogste toren ter wereld: de KL-Tower. U sluit de dag af met bezoek aan het meeste imposante gebouw van Kuala Lumpur de Twin Towers.

Dag 7: Kuala Lumpur Na het ontbijt volgt een stadswandeling met o.a. bezoeken aan de Jamek moskee, de pandang met uitzicht op het indrukwekkende Dayabumi gebouw en het in Moorse stijl gebouwde Abdul Samad gebouw. Hierna is er gelegenheid om te winkelen in Little India.

Dag 8: Kuala Lumpur Dit is een dag in Kuala Lumpur die u helemaal zelf in kunt vullen. U kunt gaan shoppen in een van de vele winkelcentra, China Town of nogmaals een bezoek brengen aan de Twin Towers.

Dag 9: Kuala Lumpur Gehele dag ter vrije besteding.

Dag 10: Kuala Lumpur – Bangkok – Pattaya (LCC vlucht max. 20 kg inchecken) Na het ontbijt vliegt u van Kuala Lumpur naar Bangkok en vanuit Bangkok vertrekt u met de bus naar Pattaya. Na aankomst wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. U vliegt van Maleisië (Kuala Lumpur) naar Bangkok met een LCC-vlucht (Air Asia). U mag max. 15 kg bagage inchecken en max. 10 kg handbagage. Overvracht dient u zelf ter plaatse te betalen. Transfer hotel Jomtien Palm Beach 4* of Mercure Pattaya Ocean Resort 4*

Dag 11: Pattaya Gehele dag ter vrije besteding. U kunt genieten van het prachtige strand, over de boulevard flaneren en in de avond dineren aan het strand en het nachtleven gadeslaan.

Dag 12: Pattaya – Coral Island Vandaag staat een bootexcursie op het programma naar Coral Island. De lunch krijgt u gratis aangeboden door ERCO REIZEN. Vergeet uw badkleding en handdoek niet mee te nemen.

Dag 13: Pattaya – Bangkok Na het ontbijt vertrekt u per bus naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. De middag heeft u vrij om de omgeving goed te verkennen. Overnachting in Hotel Ramada D”ma Bangkok 4*  of  Eastin Makkasan Bangkok.

Dag 14: Bangkok – City Tempel Tour Vandaag brengt u een bezoek aan de grootste en gezelligste markt van Bangkok: de “Chatu-Chak markt”. Aansluitend een bezoek aan de beroemde Grand Palace en Wat Indra Wihan.

Dag 15: Bangkok Vandaag bent u de hele dag vrij om activiteiten te ondernemen. U kunt de winkels bezoeken of met de optionele tour River Kwai bezoeken.

Dag 16: Bangkok Floating Markt Vroeg in de ochtend brengt u een bezoek aan de Floating-market, de drijvende markt van Damnoeng Saduak.

Dag 17: Bangkok Vandaag heeft u de gelegenheid om te winkelen. U kunt naar de vele markten in Bangkok zoals de Prathunam market, de Indra market, M.B.K. of de Siam Center.

Dag 18 en 19: Bangkok Gehele dagen ter vrije besteding.

Dag 20: Bangkok – Amsterdam In de ochtend heeft u de gelegenheid om de laatste inkopen te doen. In de avond vindt er een transfer plaats naar de luchthaven van Bangkok voor uw terugreis naar Amsterdam.

Dag 21: Aankomst in Amsterdam U bent weer terug in Nederland.

De prijzen voor 21 daagse rondreis Singapore, Maleisië en Thailand zijn:

€ 1.795,- p.p. op basis van 2 personen (groepsreis)

Hoogseizoentoeslag gemiddeld € 150,- p.p. (juli en december)

Prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid in de goedkoopste klasse

 

Bij de prijs inbegrepen zijn:

Vliegtickets Amsterdam – Singapore, Bangkok – Amsterdam

Vliegticket Kuala Lumpur – Bangkok

Luchthavenbelastingen en Brandstoftoeslagen

Hotels op basis van 2 personen

Dagelijks ontbijt

Genoemde tours en transfers o.l.v. Engels sprekend gids

Diensten van Locale agent

Excursies en entreegelden voor zover aangegeven.

 

Niet bij de prijs inbegrepen zijn:

Reis- en Annuleringsverzekering, Lunch , Diner, Optionele excursies

Boekingskosten eenmalig € 20,-

Niet genoemde (onvoorziene) kosten

Extra informatie

Groep: minimaal 20 deelnemers / Reisschema & Prijs onder voorbehoud

Voordelen individueel reizen:

Vertrek kan dagelijks

Verloop van de reis zelf bepalen / eigen dagindeling

Kwaliteit van de hotels naar uw eigen smaak

Excursies zelf bepalen

Vliegmaatschappij naar keuze

Beschikbare vertrektijden

Deze reis heeft dagelijkse vertrekdata

Foto's

Het spijt ons. Er zijn nog geen klantbeoordelingen voor deze reis.