Algemene informatie

Vakantiereis naar Miami Noord-Amerika

U bezoekt de Big Apple New York, Philadelphia, Washington D.C., Corning Glass Centre, Niagara Falls, Toronto, Thousand Island, Ottawa, Montreal, Quebec en Boston.

14 Daagse Groepsrondreis Amerika en Canada

Vertrekdata 2017: 19 sep

Dag 1: Amsterdam – New York (JFK / New York)
Aanmelden 3 uur voor vertrek op Schiphol. New York moet u minstens 1 keer in uw leven gezien hebben. The Big Apple is een bekende bijnaam, net als ‘the city that never sleeps’. Bij aankomst in New York transfer naar uw hotel. De rest van de dag vrij om te acclimatiseren.

Dag 2: New York vrij
Gehele dag ter vrije besteding. Optioneel: Een excursie naar New Jersey of Queens. U kunt ook de stad verkennen, het vrijheidsbeeld bekijken, Wall Street bezoeken, Wolkenkrabbers gade slaan (bijv. Empire State Building), Central Park. Wees voorzichtig in het verkeer, het altijd drukke verkeer staat symbolisch voor de Verenigde Staten. De stad New York, bruisend uitgaansleven volop entertainment, theaters, opera, dans, muziek, bioscoop en cabaret. U zult zich geen minuut vervelen.

Dag 3: Night Tour New York
Optioneel: Vandaag zullen we een tour maken. Een bezoek brengen aan de 911 memorial (Boek uw tickets online voor 11:00 uur als u binnen een bezoekje wilt brengen). Wandelen in de oude Brooklyn bridge, genieten van de Manhattan panorama, gratis shoppen in de populaire Brand Discount Store, bezoek aan een grote supermarkt. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar het hotel. Kosten voor deze tour: USD 25 ter plaatse te voldoen.

Dag 4: New York City Tour
Vandaag maken we een stadstour door New York. We rijden langs de indrukwekkende wolkenkrabbers, Central Park, Times Square en China Town. Vanuit New York City Harbor nemen wij een Waterway Cruise om The Statue Of Liberty en Brooklyn Bridge te zien. Verder maken wij een tour naar Rockfeller Center, NBC Studios, Fifth Avenue, Empire State Building, Broadway Theatre District, e.d.

Dag 5: New York – Philadelphia – Washington DC
De reis vervolgt zich naar de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C. Onderweg bezoekt u Philadelphia, ook wel ‘The City of Brotherly Love’ genoemd. Deze stad speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de VS. Ze werd gesticht in 1681, en was in 1776 toneel van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring en was van 1790 tot 1800 de hoofdstad. Na een bezoek aan de Liberty Bell reist u door naar Washington D.C.

Dag 6: Washington DC – Corning Glass Center – Niagara falls
Een bezoek aan het Washington Monument, Het Witte Huis, Arlington Cemetery, het Capitol, Lincoln en Jefferson Memorials staan vandaag op het programma. Van Washington vervolgt onze reis naar Hersey, Chocolate World en Corning Class Centre. Vervolgens rijden wij naar de indrukwekkende en adembenemende Niagara Falls. (Horseshoe Falls, The Amrican Falls, en de Bridal Veil Falls).

Dag 7: Niagara Falls – Toronto
Na het ontbijt kunt u de Boatride ‘maid of the mist’ nemen, die u bijna tot onder de watervallen brengt waar de onvoorstelbare kracht van het water duidelijk voelbaar is. In de middag vertrekken wij naar Toronto (Canada). We bezoeken de Parliament Building, Sky-Dome, CN Tower Ontario.

Dag 8: Toronto – Ottowa – Montreal
’s Ochtends vertrekken wij naar Thousand Island. Ottawa werd op 31 december 1857 gekozen als de hoofdstad van Canada. De eerste Europese nederzettingen in het gebied werden gedreven door de houtindustrie. De stad ligt aan de gelijknamige rivier in het zuidoosten van de provincie Ontario tegen de grens van de provincie Québec. De Universiteit van Ottawa is één van de oudste universiteiten van het land.

Dag 9: Montreal – Quebec – Boston
De tour vertrekt naar Quebec (Unesco World Heritage Stage). Hier heerst een Franse sfeer doordat Jacques Cartier, een Franse ontdekkingsreiziger het gebied bezocht heeft in 1534, plantte een kruis op het schiereiland Gaspésie en eiste het gebied op voor de Franse koning Frans I. Het gebied werd Nieuw-Frankrijk (La Nouvelle-France) genoemd. In 1791 werd de kolonie Québec opgedeeld in Laag-Canada (de latere provincie Québec) en Hoog-Canada (het latere Ontario). Laat in de avond arriveren wij in Boston.

Dag 10: Boston – New York
Boston is de hoofdstad en grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Boston is bekend om haar universiteiten: Harvard University, MIT. Om ongeveer 17:00 uur komen wij aan in New York (EWR, JFK) U kunt worden gebracht of u kunt een taxi nemen naar uw hotel.

Dag 11 / 12: New York vrij
Minimaal: 30 deelnemersVrije dagen. U kunt de bezienswaardigheden nogmaals nazien, winkelen e.d. Voor de shoppers is New York een ware paradijs ,grote warenhuizen zoals: Macy’s, trendy boetieks in SoHo, Chique winkels op 5Th Avenue, Century 21. New York ‘the city that never sleeps’ U kunt met de Subway (Metro) door New York reizen ( niet duur), de metro rijdt 24 uur per dag.

Dag 13: New York – Amsterdam
Vandaag vliegen we terug Amsterdam. Transfer dient u zelf te regelen of onze lokale agent boekt het voor u. U dient 3 uur voor vertrek op de luchthaven van New York te zijn.

Dag 14: Aankomst Amsterdam
Aankomst Amsterdam Schiphol.

Prijzen

De prijzen voor 14 Daagse rondreis Amerika & Canada zijn: € 1.695,- p.p. (2 pers kamer)

Minimaal: 30 deelnemers

U kunt deze reis ook individueel doen:

  • V.a. € 2.095,- p.p. op basis van 2-persoons kamer
  • V.a. € 1.895,- p.p. op basis van 4-persoons kamer

 

Inclusief

Bij de prijs inbegrepen zijn:
Retourticket New York (Newark of John F. Kennedy Airport), Hotel (2/3 sterren) op basis van 2-persoonskamer (zonder ontbijt), aankomst transfer naar uw hotel, Tours en transfers volgens programma in een luxe bus met airconditioning (Internationaal gezelschap), Engels sprekende gids, alle belastingen (taxes), Nederlands sprekende begeleider.

Exclusief

Niet bij de prijs inbegrepen zijn:
Alle entreegelden, cruises, boottochten, eten (ontbijt, lunch, diner), reis- en annuleringsverzekeringen, Vertrek airporttransfer, niet genoemde (onvoorziene) kosten, ESTA (visa) USA, service Fee / Fooi voor gids en buschauffeur min. $ 8 per persoon – verplicht per dag ter plaatse te betalen.

Extra informatie

Bij het boeken van uw reis hebben wij nodig:

  • Kopie van een geldig paspoort
  • Uw paspoort dient min. 6 maanden geldig te zijn
  • Een aanbetaling € 850,- p.p.
  • Uw ticket wordt gelijk geprint.

Beschikbare vertrektijden

Deze reis kan ook individueel gemaakt worden - u heeft dan ook de mogelijkheden de reisplannen aan te passen aan uw wensen. Vraag informatie: info@ercoreizen.nl

Foto's

Het spijt ons. Er zijn nog geen klantbeoordelingen voor deze reis.